Getuigenissen

5/5

Alles weer prima in orde, zoals altijd!

minder lezen meer lezen

Davy Aerts

4/5

Etentje met het gezin
Naar de Blauwe Koe geweest om te eten met het gezin. Zeer aangename ervaring! Gezellig en huiselijk interieur, heel fijn om te zitten. De afwisselende muziek die er speelde, zorgde voor een leuke sfeer. Zeker een pluspunt! Het eten was lekker en de porties waren goed groot, voor mij misschien net iets te veel, maar de restjes konden we zonder probleem mee naar huis nemen. Als voorgerecht hadden we warme hapjes en het vleesplankje genomen, heel leuk om te sharen! Het duurde spijtig genoeg wel even tot het voorgerecht er was, waardoor we nog goed vol zaten toen het hoofdgerecht kwam. De frietjes waren naar onze mening iets te licht gebakken.
Vlotte en vriendelijke bediening. Zeer fijne en aangename avond gehad. Een aanrader!

minder lezen meer lezen

Ellenvds0308

5/5

Een perfect verlopen ontbijt met de kinderen, aan te raden , in een gezellige omgeving

minder lezen meer lezen

Willy van barel

4/5

Leuk interieur en mooi terras
Op een zondagmiddag komen lunchen,, behoorlijk druk,maar bediening ging nogal stroef,1 ober moest veel werk verzetten terwijl de andere maar aanmodderden en blijkbaar deden waar ze zin in hadden. Steak was goed gebakken alleen de presentatie kon veel beter,een blaadje sla ,tomaatje of wat groen zouden beter presenteren ipv de gebakken weet ik veel,ook de frietjes waren wat hard gebakken.

Wel vriendelijke bediening,en de wachttijd viel best mee.

minder lezen meer lezen

Luc V

5/5

Heel lekker ,vriendelijke bediening. Komen zeker terug

minder lezen meer lezen

Nancy tote

5/5

We hebben héél lekker gegeten in een aangenaam kader. Prijs/kwaliteit is zeker dik in orde en we komen nog terug! Proficiat aan het hele team! <3

minder lezen meer lezen

Ilse Van Mullem

Aantal sterren
GDPR + MC