Neem onze menukaart door

Smul van onze heerlijke gerechten

Bij De Blauwe Koe wordt u het hele jaar door culinair verwend, zoals u kunt zien op onze online menukaart. In Bornem serveren wij een uitgebreid assortiment aan gerechten en drankjes ook hier houden wij steeds rekening met vegetariërs en veganisten, ook je intoleranties en allergenen zijn waakpunten voor ons.

Hiervoor werken wij samen met FOODCHECK en ADVISE die onszelf en het personeel de nodige opleidingen hebben gegeven met betrekking tot de 14 voedselallergenen.

Van communie tot babyborrel

Met meer dan 10 jaar ervaring in de Event en Catering sector, eigen verhuurdienst en feestmatterialen zijn we getraind om uw feest te laten slagen.

We werken samen een mooi programma uit waar u als klant de touwtjes in de handen heeft. Is de zon in het land of is er toch al een heerlijk lentetemperatuurtje dat u toelaat om buiten te zitten? Dan bent u meer dan welkom op ons terras.

Begin dus al maar te dromen dat u van een glas heerlijke (non-alcoholische) cocktail geniet met het zonnetje in uw gezicht.
Ideaal voor een gezellige winterbarbecue of een receptie in de zomer.

Alle opties zijn mogelijk. Onze tuin is ook deels af te huren voor feesten, communiefeesten, babyborrels… Het wordt gegarandeerd een groot succes

Neem contact op

Klik op de link voor onze nieuwe menukaart. Nog vragen hierover? Neem dan contact met ons op. Hier vind je de drankenkaart alsook de wijnkaart.

U kunt ook in detail bekijken wat De Blauwe Koe in Bornem voor je kan betekenen door de sfeerbeelden rustig te doorbladeren.