Verhuur van feestmateriaal

Voor jouw party met familie en vrienden

Voor De Blauwe Koe is het alle dagen feest als we je kunnen helpen bij het organiseren van jouw feestje. Je bent bij ons dan ook steeds aan het juiste adres voor de verhuur van feestmateriaal in Bornem en omgeving. We regelen alles voor je van a tot z. Let the party start!

Van tafels en stoelen tot diepvries

Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Zo kan je bij ons niet alleen tenten, maar ook tafels, stoelen, versierartikelen en allerhande andere materialen huren. Ook door een toog of tapinstallatie, ijskar, ijskast of diepvries te huren, kan je jouw  fuif extra cachet geven.

Dankzij ons zul je een party organiseren waarover vrienden en familie nog jaren zullen spreken. We hebben alles in huis om van jouw housewarming, lentefeest, instuif, surpriseparty of verjaardagsfeest een onvergetelijk gebeuren te maken. Je moet alleen nog zorgen voor de gerechten op jouw menukaart.

Neem contact op

Ben je op zoek naar een specifiek feestartikel? Dan mag je ons uiteraard altijd contacteren. De Blauwe Koe bekijkt wat mogelijk is en regelt dit voor je. Jouw feest moet een absolute voltreffer worden. Leer ons nog wat beter kennen door te bladeren door onze sfeerbeelden in Bornem en omgeving.