Voor bedrijven

Koosjere maaltijden, vers en kant-en-klaar geleverd aan jouw bedrijf of hotel. Ontbijt, lunch, diner, brunch, alles wordt aan jouw deur geleverd!

Bestel Koosjer eten voor jouw Joodse gasten of zakenpartners of trakteer hen op een aangename maaltijd in ons restaurant. Onze menukaart kan worden aangepast aan de menukaart die op jouw bedrijfsevenement wordt geserveerd. We bieden ook voorverpakte Koosjere menu’s die geschikt zijn voor schoolreisjes aan.

Business en genieten

Je kan restaurant De Blauwe Koe volledig afhuren voor jouw event, meeting of seminarie.

Een meeting met klanten, het vieren van een verjaardag, een pensioenviering, een lunchvergadering met collega’s, een ontspannen samenzijn met personeel, …

Vanaf 75 personen kan je ons restaurant VOLLEDIG afhuren. Op vrijdag- en zaterdagavond is dit mogelijk vanaf 100 personen en op zondagmiddag vanaf 25 personen.
Samen met jou stellen we een menu samen volgens jouw budget.
Je kan genieten van ons tuinterras, de tuin en ons restaurant. Wij hebben graag 1 week op voorhand het definitieve aantal en ook de uiteindelijke menukeuze. Wij vragen een voorschot van 250 euro*.

Indien je een reservatie maakt vanaf 8 personen vragen wij je beleefd om de keuze te beperken tot 5 verschillende gerechten. Zo kunnen wij je een correcte en kwaliteitsvolle service verzekeren.

Alvast bedankt voor je begrip!

* Indien je in minder dan 1 week voor het event beslist om dit niet te laten doorgaan, zijn wij genoodzaakt het voorschot in te houden om gemaakte kosten te dekken.

Een meeting of lunch op uw bedrijf?

Ook op jouw bedrijf kan je genieten van het beste van Restaurant/Brasserie De Blauwe Koe. Heb je  een meeting of lunch gepland op je bedrijf? Dan kan je genieten van onze traiteurdienst formules.

Indien je hierover vragen hebt of meer informatie wenst, contacteer ons gerust!

Perfect venue

Dankzij de zeer centrale ligging – vlakbij de N16 en de aansluiting op de A12 –  is Restaurant/Brasserie de Blauwe Koe de ideale locatie voor

  • Bedrijfsevents …
  • Personeelsfeestjes
  • Bedrijfslunch
  • BBQ’s
  • Cocktails
  • Recepties

Zaal huren

Restaurant/Brasserie de Blauwe Koe biedt een afzonderlijke zaal aan voor allerhande activiteiten. Ook hier ervaar je culinaire creativiteit, met een persoonlijke aanpak!

Voor meer info, neem gerust even contact met ons op. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Neem contact op

Bij ons ben je welkom van donderdag tot zondag. Nog bepaalde vragen over het aanbod van De Blauwe Koe in Bornem?

Neem dan contact op of spring eens binnen. Je kunt ook steeds onze sfeerbeelden bekijken voor een virtuele blik.