Kom langs in het meeste gezellige restaurant / brasserie van de Rupelstreek

Onze Blauwe Koe staat te grazen in de vlaktes van Bornem, daar waakt zij over het groen en loof dat op en rond haar domein groeit. Ze zorgt steeds voor verse producten en kwaliteit, haar geheim zal ze niet vlug onthullen. Ze nodigt jullie graag uit om op verkenning te komen in haar stal.

Talrijke bieren op fles en vat

Wij staan vooral bekend om ons grote assortiment aan bieren. Zo hebben wij als Gouverneur van de trappistenorde alle trappisten in huis. Verschillende bieren op fles, op grote fles en op kurk.
Elke maand hebben wij bovendien andere bieren op fles en vat. Een greep uit ons aanbod: La Chouffe, Gouden Carolus, Straffen Hendrik, Duvel 666, Triple d’Anvers.

Bij ons kun je eveneens terecht voor warme en koude dranken, speciality cocktails (met en zonder alcohol), sterke dranken, een selectie wijnen (ook per glas, dankzij ons inventief bewaar systeem met co2), champagnes, cava’s en een uitgebreide collectie van whisky, single malts en gin.

Vergeet niet dat Tim zich hiervoor al jaren geleden omschoolde tot Zytholoog of bierkenner en al verschillende opleidingen volgde over cocktails en wijnen.

Gezelligheid en sfeer

Wij zijn nog een echt restaurant waar de patrons zelf achter de bar staan en meelopen in de zaal. Tim en Stijn springen in waar nodig, zijn flexibel en polyvalent, zelfs in de keuken! Samen met Branco als zaalverantwoordelijke vormen zij een fantastisch team. De warme tinten en gezellige inrichting zorgen voor gezelligheid en sfeer.

Wist je dat wij de enige zaak zijn waar alle verlichting is omgeschakeld naar LED en waar je gratis je fiets kan opladen tijdens je bezoek? Ook de Blauwe koe volgt de GROENE stroom.

Wij hebben al talrijke prijzen en onderscheidingen in de wacht mogen slepen. Hieronder vind je een overzicht:

Ideale stop voor fietsers

De Blauwe Koe is rustig gelegen naast de kinderboerderij, Barelhoeve in Bornem. Spring binnen voor een drankje en een gezellige babbel en laat jezelf meevoeren naar vervlogen tijden.

Wij zijn ook een Fietsresto stop. Er zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen voorzien en deze zijn bewaakt door middel van beveiligingscamera’s.

Neem contact op

Bij ons ben je welkom van donderdag tot zondag. Nog bepaalde vragen over het aanbod van De Blauwe Koe in Bornem?

Neem dan contact op of spring eens binnen. Je kunt ook steeds onze sfeerbeelden bekijken voor een virtuele blik.